Haklik Zita

Rólunk

Hosszú út és számos kihívás tüzében edződtem, mely megkeményített, de nemesebbé is tett. Ezek nélkül aligha találtam volna rá arra, ami a Babushka márka esszenciája:
az egyszerűségből fakadó, természetes harmónia. Ezért szinte sorsszerűen fordultam az aranyművesség felé, ahol a keménység a lágysággal ötvöződik, a nemesfémek csillogása pedig a tisztasággal. Alkotásaim nemcsak ékszerek, amiket én is szívesen viselek, hanem önkifejezésem a külvilág felé. Ennek szellemében hívom életre kollekcióimat magam és mások örömére, akik szintén harmóniára törekednek a mindennapokban és életük során. A műhelyem nemcsak egy hely, ahol az ékszerek készülnek, hanem egy belső szentély is, ahol a figyelmem összpontosul.

A Babushka kollekciók az alapokból építkeznek: egyszerű, letisztult formák variációi. Ahogy a való élet is csak a maga módján tökéletes, úgy az ékszereim is. Minden egyes darabot a legnagyobb szeretettel, saját kezűleg készítek, ezért nincs két ugyanolyan. Leheletfinom textúrák, hajszálnyi deformitások, ezektől válnak egyedivé,
megismételhetetlenné.