Rendelési és szállítási információk

 

RENDELÉSI INFORMACIÓK

Raktáron lévő termékek

Az összes Raktáron lévő termék kb. 2-5 napon belül kiszállításra kerül Magyarországon belül. Nemzetközi megrendelések esetén kb. 4-7 nap (a pontos kiszállítási helytől függően,).
A hétvégi rendelések hétfőn kerülnek megtekintésre, feldolgozásra és visszaigazolásra. Ünnepnapok esetén, az ünnepnapot/napokat követő első munkanapon kerülnek a rendelések megtekintésre, feldolgozásra és visszaigazolásra.
A Vásárló, a megrendelést követően e-mailben, visszaigazoló emailt kap a Babushka Jewelry-től, a rendelés beérkezéséről. A megrendelt ékszer feladása után, a Babushka Jewelry egy megerősítő emailt küld, melyben tájékoztatja a Vásárlót a csomag feladásáról, illetve annak nyomon követési számáról.

Megrendelésre készült termékek

A tervező ezen megrendeléseket 24 órán belül megtekinti.
Minden termék, amely Megrendelésre készül, kb. 2-3 héten belül készül el. Ezen termékek 2 napon belül kiszállításra kerülnek Magyarországon belül. Nemzetközi megrendelések esetén kb. 2-7 nap (a pontos kiszállítási helytől függően,).
A hétvégi rendelések hétfőn kerülnek megtekintésre, feldolgozásra és visszaigazolásra. Ünnepnapok esetén, az ünnepnapot/napokat követő első munkanapon kerülnek a rendelések megtekintésre, feldolgozásra és visszaigazolásra.
A Vásárló, a megrendelést követően e-mailben, visszaigazoló emailt kap a Babushka Jewelry -től, a rendelés beérkezéséről. A megrendelt ékszer feladása után, a Babushka Jewelry egy megerősítő emailt küld, melyben tájékoztatja a Vásárlót a csomag feladásáról, illetve annak azonosító számáról.

A rendelés menete

Az online áruházban megjelenő termékek megrendelhetők online vagy emailben a zita@babushkajewelry.com címen. A termékek árai HUF / EUR árban értendők az ÁFA-át tartalmazzák azonban a szállítási költségeket nem.
Az online áruházban a Vásárló, személyazonossága felfedése nélkül, tetszés szerint böngészhet.
Az Eladó az online felületen keresztül, minden megrendelést követően megerősítő e-mailt küld, azonban az Eladó fenntartja magának a jogot, hogy részben vagy teljesen megtagadja a megerősített megrendeléseket, mivel az online áruházban értékesített termékek egyedi, kézzel készített ékszerek és ideiglenes hiány léphet fel.
A Vásárló köteles a megrendelés és fizetés teljesítéséhez szükséges személyes, szállítási és a számlázási adatokat megadni a megrendelési folyamat befejezésének érdekében. A sikeres megrendeléshez a Vásárlónak el kell fogadnia az „Általános Szerződési Feltételeket” is.
A megrendelőlap különböző részeinek kitöltése után az Ügyfél áttekintést kap a megrendelésről, ha az összes információt helyesnek találja, a megrendelést a “Rendelés megerősítése” (Place Order) gombra kattintva küldheti el.

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

Normál szállítás, Magyarország területén, GLS futárszolgálattal: 1500 Ft
Külföldre szállítás esetén, GLS futárszolgálattal: 28 Euro

A Vásárló köteles helyes szállítási címet megadni a megrendelés időpontjában. Amennyiben a Vásárló rossz szállítási címet ad meg a megrendelésben és így a kézbesítés lehetetlen, úgy a teljesítés elmaradásáért az Eladó nem tartozik felelősséggel. Amennyiben a csomag “ismeretlen címként” vagy “nem sikerült kézbesíteni”, illetve hasonló okból visszaérkezik, a termék árát és a szállítási díjakat a Babushka Jewelry nem téríti meg, és minden további, újonnan benyújtott megrendelést bármilyen engedmény vagy visszatérítés nélkül újra felszámolja. Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy a Babushka Jewelry nem vállal felelősséget semmilyen közvetlen vagy közvetett kárért, amelyet az általunk nyújtott szolgáltatások bármelyike okoz. Miután a megrendelés nyomon követési számát a Vásárló megkapta, a Vásárló felelőssége, hogy kapcsolatba lépjen a kiszállítást lebonyolító társasággal. Az elveszett csomagokért nem vállalunk felelősséget.

Csak a postára adás határidejéért tudunk felelősséget vállalni, a kézbesítés határidéjéért, illetve az elveszett küldeményekért nem. A postára adást követően, a Magyar Posta Zrt., vagy az adott rendeltetési ország postai szolgálata (a szállítási célországtól függően), saját üzletszabályzata szerinti határidőn belül szállítja ki a küldeményt. A küldemény átvételekor a Vásárló felelőssége a küldeményt a kézbesítő előtt felbontani és ellenőrizni, és a terméken esett esetleges sérülés illetve egyéb panasz esetén jegyzőkönyvet felvetetni. Utólagos reklamációt csak hivatalos postai jegyzőkönyvvel áll módunkban elfogadni.

Nemzetközi, az EU-n kívüli szállítmányok esetében minden adó- és vámfizetésért a Vásárló felel. Az egyes külföldi országon belüli egyéni és jövedéki irányelvekről további tájékoztatásért kérjük, forduljon az adott ország helyi vámhivatalához.

 

FIZETÉSI ÉS VISSZATÉRÍTÉSI INFORMACIÓK

 

Fizetési módok

A továbbított összes személyes hitelkártya, illetve egyéb kártya-információt a biztonságos rendszere kezeli. A Babushka Jewelry számára a Vásárló pénzügyi adatai nem kerülnek kiadásra. Bármilyen másnemű átadott személyes kapcsolattartási adat/adatok nem kerülnek megosztásra, eladásra vagy kinyilatkoztatásra a Babushka Jewelry által. Kérjük a megrendelő lapot/oldalt a legjobb tudása és meggyőződése szerint töltse ki.

 

Garancia

A Babushka Jewelry márka 6 hónap garanciát nyújt minden ékszer számára.

Az Eladó hibás teljesítése esetén a Vásárló jogosult arra, hogy javítást vagy cserét kérjen, kivéve, ha a Vásárló javítási vagy csere kérését az Eladó lehetetlennek találja, hogy megvalósítsa, vagy ha az aránytalanul magas költségeket okozna az Eladónak a másik opcióhoz képest.

A fent említett, illetve bármely más visszatérési ügyben a Vásárló elfogadja, hogy az ékszer javításáért és a postai és/vagy kezelési költségekért való visszaküldésért felszámított díjak a Vásárlót terhelik.

Kérjük a Vásárlót, hogy a hiba észlelése után haladéktalanul értesítse az Eladót.

Az ékszer hibásnak minősül, ha nem felel meg az értékesítéskor érvényes minőségi követelményeknek, vagy ha nem rendelkezik az Eladó által a termékleírásban megadott jellemzőkkel.

Figyelembe véve az ékszerek készítéséhez felhasznált anyagokat, az alábbiak nem jelenthetnek hibás terméket: a fémek természetes oxidációjából fakadó sötétedés, a felület szennyeződéséből, a nem megfelelő felhasználásból vagy tárolásból eredő romlás. A Vásárló által okozott nem megfelelő használatból vagy sérülésből eredő hibák esetén az Eladónak nem kötelessége a termék kicserélése vagy visszatérítése. Az Eladónak nem keletkezik garanciális kötelezettsége a természetes kopás, szakadás, gondtalan kezelés, túlzott használat, nem megfelelő tárolás vagy az ékszer bármilyen más helytelen használatából eredő hibákra.

 

VISSZATÉRÍTÉSI INFORMÁCIÓK

Szeretnénk, ha a Babushka Jewelry ékszerek örök darabokat jelentenének a Vásárló kiegészítői között.
Ha azonban bármilyen visszatérítési probléma jelentkezik, nem fogadunk el semmilyen visszaküldött terméket előzetes írásbeli kommunikáció és megállapodás nélkül.
A visszaküldött terméknek/termékeknek tartalmaznia kell az eredeti csomagolást, és ugyanolyan állapotban kell lennie, mint ahogy az ki lett küldve az Eladó által.

A viselt ékszereket nem lehet visszaküldeni.
Fenntartjuk a jogot a visszatérítés megtagadására.

A szállítási díjak nem téríthetők meg.
Kérjük a Vásárlóinkat, hogy vegyék figyelembe, a Babushka Jewelry nem nyújt visszatérítést a „Meggondoltam magam” típusú esetekben, semelyik termekére sem.
Bármilyen visszatérítési kérelem vagy tájékoztatás esetén, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk az alábbi email címen: zita@babushkajewelry.com
Vagy írjon nekünk közvetlenül a weboldalon.

 

A Babushka Jewelry, megértését köszöni!